Medvědi slaví tři roky!

22. 2. 2019 slaví Malí Medvědi Little Bears třetí narozeniny! Hodně je toho za námi a ještě víc před námi. Slavte s námi ;-)
Marie Haklová 22.02.2019 • před 5 lety

Dnes, 22. února 2019, slaví naše značka Little Bears tři roky. Když tak vzpomínám, co všechno se za ty tři roky stalo, přijde mi to naprosto neuvěřitelné. Na začátku jsem si nedokázala představit, co nás čeká a co všechno překonáme, kam se dostaneme, jaká temná údolí budeme muset projít a vlastně ani to, jestli za tři roky ještě budeme existovat.

Měli jsme velké plány a úžasné představy, ale jak to tak někdy s plány a představami bývá, některé vzaly za své a některé jsme ani z dálky nezahlédli, naopak mnohé se vyplnily nad naše očekávání. Jsou chvíle, kdy si připadáme totálně na dně, ale rozhodně to vyváží okamžiky, kdy se nám naše úsilí a práce vložená do našich her a hraček stonásobně vrací.

A je to hlavně vaše zásluha. Vás, kteří nás podporujete a naše hračky si kupujete. Vás, kteří přijdete k našemu stánku na nějaké offline akci a řeknete: „Já vás znám a už vás dlouho sleduji!“ Ani nevíte, jak tato věta dokáže povzbudit, pohladit po duši a nalít nám do žil novou energii a sílu pokračovat dál.Třetí narozeniny Malých medvědů LIttle Bears!

Nebo když nám o Vánocích napíšete, že se vám podařilo prožít s dětmi o moc krásnější advent jen díky našim pohádkám. Nebo že váš puberťák dal přednost hře s CUBEEKEM, u kterého strávil několik hodin, místo aby si hrál na počítači. Že se vaše dcera díky QUADREENĚ naučila barvy a její starší bratr si s ní mohl procvičit počítání, které mu do té doby ve škole zrovna moc nešlo. Kvůli takovým chvílím má cenu pokračovat.

Když jsem s Little Bears začínala, řekla jsem si, že se po třech letech uvidí. Není všechno vždycky růžové a v případě Medvědů to není raketový start do výšin. Ale o to víc si té cesty, kterou máme za sebou, vážím, a chci v ní pokračovat i dál. A nejen já, už jsme v tom celá rodina i nejbližší přátelé.

Minulý rok byl pro Medvědy zlomový z mnoha důvodů. Prošli jsme certifikací našich hraček a dvě z nich vymazlili tak, aby vám mohly sloužit ještě lépe a déle. Napsali jsme další pohádky, nakreslili nové betlémské puzzle do sbírky a založili e-shop. Mysleli jsme si, že v lednu budeme po tak náročném roce odpočívat, ale to jsme se přepočítali. Od nového roku jedeme na plné obrátky a už nyní připravujeme další produkty a vylepšujeme ty stávající.

Letos se můžete těšit na nové puzzle – už to můžu říct, protože jsme zrovna včera odeslali tisková data do tiskárny. Připravujeme pro vás puzzle „Čtyři roční období“, opět ve spolupráci s ilustrátorkou Lucií Fričovou, která už pro Medvědy namalovala troje krásné puzzle s motivem betlému. Opět je to úplná paráda a já už se moc těším, až je budu držet v ruce.

A aby toho nebylo málo, nabrousili jsme svá brka a popustili otěže naší spisovatelské fantazii - píšeme, píšeme a píšeme. Právě v těchto dnech dokončujeme rukopis první opravdové medvědí knihy! Bude to pohádková kniha plná příběhů a krásných ilustrací – můj splněný sen a moje velké přání, které se začíná konečně zhmotňovat. Je to krásná cesta plná nejrůznějších překvapení a momentů, které vyrážejí dech.

Medvědi tu i po třech letech stále jsou. A my jim i sobě přejeme, aby tu byli ještě hodně, hodně dlouho. Pro vás i pro nás a pro každého, komu je jejich cesta blízká.

 

PS: K narozeninám patří dárek. A my bychom rádi dali nějaký dárek i vám, jako každý rok. Ale trochu si to letos posuneme, když se nám chystá ta novinka na první jarní den. Sledujte nás na Facebooku nebo třeba na Instagramu, ať vám neuteče nic důležitého!

Štítky